ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Μαρκογιαννάκης: Δεν θα βρεθεί ποτέ το πρωτότυπο CD με τη λίστα Λαγκάρντ


Την εκτίμηση ότι η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ έχει χαθεί για πάντα και πως πιθανότατα τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρότερα..
από αυτά που γνωρίζουμε διατύπωσε ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής που ερευνά την ύπαρξη τυχόν ποινικών ευθυνών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν θα βρεθεί ποτέ η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ ήρθε ως μάρτυς ο Σφακιανάκης στην προανακριτική και είπε το πρωτότυπο από τη Γαλλίας δεν μπορούσε να το αλλοιώσει κανείς, αυτός που το εξαφάνισε ήθελε κάτι σοβαρό να κρύψει γι' αυτό δεν εμφανίζεται (το πρωτότυπο) το πρόβλημα ίσως είναι μεγαλύτερο από τα τρία ονόματα που έχουν βγει μέσα από τη λίστα» δήλωσε χαρακτηρισιτκά.

Οσον αφορά τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τους οικονομικούς εισαγγελείς, ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε πως τους παρακάλεσε να γίνει αντιπαραβολή των στοιχείων για κάθε όνομα που υπάρχει στο στικάκι με αυτά που υπάρχουν στο CD που ήρθε πρόσφατα από τη Γαλλία. 

«Οταν έχω λογαριασμό 550 εκατ. δολάρια έχω την υποχρέωση να τον κάνω κόσκινο· θα ακολουθήσουμε την πορεία του χρήματος. Δεν προτίθεμαι να κάνω βήμα πίσω, πηγαίνω προς την κατεύθυνση που ήταν εκείνος ο οποίος κατέθεσε τα πρώτα χρήματα» σημείωσε ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του η προανακριτική επιτροπή να έχει ολοκληρώσει το έργος της ως τις 25 Μαρτίου, τονίζοντας, ωστόσο, παράλληλα πως για χάρη της αλήθειας αν χρειαστεί αυτές θα συνεχιστούν και πέραν της συγκεκριμένης ημερομηνίας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση κουκουλώματος θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε την αλήθεια» διαμήνυσε.



Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Μαρκογιαννάκης: Δεν θα βρεθεί ποτέ το πρωτότυπο CD με τη λίστα Λαγκάρντ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top