ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Θρίλερ με την είδηση θανάτου του Χαβιέ Μπαρδέμ (ο ηθοποιός που διαφημίζει τις παστίλιες).


Σοκαρισμένοι οι Έλληνες ηθοποιοί αλλά και οι φανατικοί θαυμαστές του πασίγνωστου ηθοποιού, με την απρόσμενη είδηση του θανάτου του!
Από το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων (twitter, facebook) εκφράζουν τη λύπη τους και του εύχονται «καλό ταξίδι»…
Η είδηση αφορά τον Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem)και μεταδόθηκε από ξένα blogs που όπως δημοσίευσαν ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα!
Τελικά όπως αποδεικνύεται πρόκειται για ακόμα μια «είδηση» του διαδικτύου που δεν έχει καμία βάση αφού ο Μπαρδέμ ζει και βασιλεύει!
Όπως αποδείχθηκε κάποιοι κακοπροαίρετοι χαίρονται με το να δημοσιεύουν τον «θάνατο» των διάσημων ηθοποιών, όπως έγινε πρόσφατα και με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς (Robin Williams).




Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Θρίλερ με την είδηση θανάτου του Χαβιέ Μπαρδέμ (ο ηθοποιός που διαφημίζει τις παστίλιες). Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top